Paul, Florence, Sam en Famke

Verhalen van de familie Cammaert-de Bruin

Bezoek opa Jac en Sinterklaas

leave a comment »

IMG_0592

Vorige week was opa Jac weer een paar dagen op bezoek en gelukkig had hij in opdracht van Sinterklaas wat cadeautjes voor Sam meegenomen. Op vrijdag is Sam niet naar de crêche gegaan en hebben opa, Sam, Florence en Famke een bezoek aan een kinderboerderij gebracht. Hij vindt dieren spannend, maar de kindertraktor was toch wel favoriet. Het is wat dat betreft typisch een jongetje; de voertuigen winnen het uiteindelijk altijd.

Begin vorige week zijn in heel Hamburg de kerstmarkten weer opengegaan. Die bij ons in de buurt was vorige jaar een nog wat zielige bedoeling, maar dit jaar hebben we er een draaimolen en een ijsbaan bij. Omdat opa even op Sam in de draaimolen kon letten, heeft Paul van de gelegenheid gebruik gemaakt om weer eens wat rondjes te schaatsen. Ondanks dat je op een baan van 10 bij 20 wat snel uitgeschaatst bent, was het wel leuk om na meer dan 10 jaar weer even de ijzers onder te hebben. Laten we hopen op een koude winter….

Als afsluiter kwam Sinterklaas op zondagmiddag de Nederlandse kinderen in het Unilever-huis bezoeken. Sam heeft het concept van “piet en klaas” al helemaal door en heeft zich helemaal ongans gegeten aan de pepernoten en speculaasjes. Hij mag zo’n twee keer in de week zijn schoen zetten en we laten hem dan een mooie tekening voor Sinterklaas maken. Dezelfde peen voor het paard is al drie keer gebruikt, maar Sam merkt daar niks van en wij hebben daar dan een binnenpretje over.

Written by pcammaert

December 4, 2011 at 13:59

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: