Paul, Florence, Sam en Famke

Verhalen van de familie Cammaert-de Bruin

Voorjaar 2017

leave a comment »

IMG_3349

De zomervakantie staat voor de deur. Daarom berichten we nog snel even over de afgelopen maanden.

Na een lange natte winter kwam de lente rond Hemelvaart goed door. Onze Hemelvaartsvakantie hebben we in Zeeuws-Vlaanderen doorgebracht. Wat hadden we geluk met het weer! Omdat Pauls opoe daar woonde, hebben we wat plaatsen in westelijk Zeeuws-Vlaanderen bezocht waar hij vroeger vaak kwam: IJzendijke, Breskens en het strand waar hij als kind altijd heenging. Daar bovenop hebben we ook veel plekken bekeken, waar hij vroeger niet kwam; de rest van de kuststrook tussen Cadzand en Breskens, Groede, Sint Anna ter Muiden en Brugge en Damme in Belgie. De goed bereikbare en toch rustige standen hebben ons hart gestolen. Je vraagt je af waarom mensen in de file gaan staan om vervolgens op elkaar gepakt op het strand van Zandvoort of Scheveningen te gaan liggen.

De week daarop was het lange pinksterweekeinde. Omdat we waren uitgenodigd voor het 50-jarige bruiloftsfeest van ome Jos en tante Paula, zijn we weer naar Nederland gereden. Dat bezoek hebben we gecombineerd met een mooi sterren etentje bij Interscaldes met Fons en Femmy. Opa Jac paste ondertussen op de kindjes. Als je dan zo´n avond rustig met z´n vieren bent, realiseer je je hoe zeldzaam goede gesprekken zijn.

Terug in Hamburg kregen we bezoek van Pauls ome Willem en tante Katinka. We wonen hier nu al bijna zeven jaar en eindelijk was het ervan gekomen. We zijn blij dat we ze eindelijk de ´Perle des Nordens´ hebben kunnen laten zien. In onze loggia hadden we tot ´s avonds laat goede gesprekken met mooie wijnen en sigaren.

Written by pcammaert

July 18, 2017 at 19:15

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: