Paul, Florence, Sam en Famke

Verhalen van de familie Cammaert-de Bruin

Famke zes jaar en eerste schooldag

leave a comment »

IMG_3893

Het eerste weekend van september vierde Famke haar zesde verjaardagsfeestje. We hadden erg veel mazzel en konden alle activiteiten buiten organiseren. Omdat het vorig jaar zo goed bevallen was, hadden we na afloop de ouders uitgenodigd voor een barbecue in het hofje.

De week erop was het dan zover: Famkes eerste schooldag in de Vorschule, zegmaar de Nederlandse groep 2. Ze had hier maanden naaruit gezien. In het bijzijn van ons en opa en oma Cammaert, begon de dag met een welkomstceremonie in de aula. Daarna gingen de kinderen naar hun klas en begon de les. Rond het middaguur was ze al weer vrij en zijn we met zijn allen gaan lunchen.

Twee weken later werden de schoolfoto´s gemaakt. We vinden deze altijd een aanvulling op onze eigen foto´s omdat de schoolfoto´s in een wat meer statische omgeving worden gemaakt.

Natuurlijk is ook de Nederlandse school weer van start gegaan. Die organiseerde eind september een erg gezellige barbecue in het Skatepark in Rissen. Drie keer raden welke vader en zoon er Grillmeister waren?

Written by pcammaert

November 22, 2017 at 21:06

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: